VCI PROIZVODI ZA KONZERVACIJU METALA

VCI ULJA

 1. INHIBITOR 3000 ULJE
  INHIBITOR 3000 proizvedeni iz rafiniranih mineralnih ulja te sa dodacima VCI inhibitora korozije. Koristi se za prevenciju od korozije.
  INHIBITOR 3000 dizajniran je za privremenu zaštitu dijelova u zatvorenom do 9 mjeseci kao i zaštitu u natkrivenom prostoru do 6 mjeseci.
  INHIBITOR 3000 ostavlja žuti uljni transparentan film.
 2. INHIBITOR 3001 Ulje
  INHIBITOR 3001 je na bazi mekanog voska i koristi se za prevenciju od korozije.
  INHIBITOR 3001 sadrži zahtjeve vojne specifikacije MIL-C-16173D stupanj 2. Dizajniran je za zaštitu dijelova u zatvorenom kao i zaštitu pri transportu.
  INHIBITOR 3001 služi za zaštitu metala i nemetala u zatvorenim (skladišnim) prostorima kao i tijekom transporta.
  INHIBITOR 3001 ostavlja tamno – žuti transparentan film.
 3. INHIBITOR VCI-MIL je uljna otopina-premaz koja pruža produljenu zaštitu od korozije pri skladištenju na otvorenom. INHIBITOR VCI-MIL je uklonivi premaz koji omogućuje optimalnu zaštitu od korozije za metale i opremu izloženu vanjskim djelovanjima okoline. INHIBITOR VCI-MIL koristi se za zaštitu nepokrivenih vanjskih površina i unutarnjih površina koje mogu doći u dodir sa vanjskim utjecajima vremena tijekom skladištenja, obrade ili korištenja. Daje zaštitu od 24 mjeseca.

 

VCI MASTI

INHIBITOR 3006 je uljna otopina-premaz koja pruža produljenu zaštitu od korozije pri skladištenju na otvorenom. Sadrži (VCI) hlapive inhibitore korozije.

INHIBITOR 3006 koristi se za zaštitu nepokrivenih vanjskih površina i unutarnjih površina koje mogu doći u dodir sa vanjskim utjecajima vremena tijekom skladištenja, obrade ili korištenja.

 

VCI PREMAZI NA BAZI VODE

 1. INHIBITOR 3380 PRO 
  Trajni premaz koji nudi izuzetne prednosti u zaštiti od korozije na otvorenom i zatvorenom skladištenju. To je jedinstvena formulacija na bazi vode koja uspješno štiti od korozije.
  Složena mješavina neotrovnih organskih inhibitora nudi zaštitu koja nadilazi većinu boja i temeljnih premaza obogaćenih cinkom. Posebna kombinacija aditiva stvara složenu polimernu barijeru koja znatno usporava anodnu reakciju ionizacije metala. Zaštitni film adsorbiran na metalnoj površini razbija kontakt između metala i agresivne okoline te tako onemogućuje koroziju.
 2. INHIBITOR 379-611
  Dizajniran je kao kompletna zamjena zaštite od korozije premazima na bazi otapala. INHIBITOR 379-611 je vodotopiv i formira s vodom proziran premaz. Nanosi se na površinu metala prskanjem ili uranjanjem. Zaštitni premaz je proziran i suh na dodir za 30 minuta nakon nanošenja. Može se ukloniti s Inhibitor VCI Eco Degreaser čistačem i odmaščivačem ili nekim drugim konvencionalnim lužnatim čistačem.

 

VCI PRAH

INHIBITOR VCI POWDER - inhibitor korozije u prahu

Koristi se za zaštitu od korozije obojenih metala unutarnjih šupljina i praznina.

Inhibitor VCI PRAH pruža vrlo učinkovitu suhu metodu za zaštitu metala u zatvorenom prostoru. VCI isparava i adsorbira na metalnu površinu .

APLIKACIJA:

cjevaste strukture, cijevi, posude i turbine

 • Unutarnja površina turbina, spremnika, kotlova, izmjenjivača topline
 • zaštita tankova nakon hidrotestiranja