VCI PROIZVODI ZA PAKIRANJE

VCI FOLIJE

INHIBITOR VCI FILM polietilenska folija omogućuje istovremeno pakiranje i efikasnu zaštitu od korozije metalnih proizvoda. Pakiranjem vašeg proizvoda u VCI foliju štitite metalne dijelove od svih vrsta korozije, kao što su hrđa, mrlje, vodene mrlje, bijela rđa i oksidacija. I to sve pakiranjem u VCI vrećice, folije ili plahte.

Sada možete napustiti skupe postupke inhibiranja korozije i uštedjeti u radu. VCI folija omogućuje vam zamjenu klasičnih sredstava konzervacije i adsorbensa.

Vi štedite još i više, jer korištenjem INHIBITOR VCI FILM –a eliminirate odmašćivanje ili uklanjanje konzervansa sa površine metala. Vaši su dijelovi odmah spremni za uporabu. INHIBITOR VCI folija ne sadrži kao inhibitore amine, fosfate ili kromate i stoga je prihvatljiva za okolinu i sigurna po zdravlje ljudi.

 

VCI PAPIR

VCI- PAPIR je papir sa slojem hlapivog inhibitora korozije proizveden po najnovijoj tehnologiji. Ovaj proizvod efikasno štiti od korozije crne i obojene metale i time eliminira potrebu primjene različitih papira za različite metale.

VCI-premaz na unutarnjoj strani papira hlapi i dostiže svaki dio površine metala dajući tako potpunu zaštitu. Hlapivi inhibitori korozije stvaraju vrlo tanki i izrazito efikasni zaštitni film, koji ne mijenja izgled metalnog proizvoda i nije ga potrebno uklanjati prije ugradnje ili upotrebe dijela. VCI zaštita ne djeluje kasnije na zaštitu sa trajnim premazima, na varenje ili lemljenje. Ovaj otporan film na koroziju također nema utjecaja na fizikalna svojstva većine osjetljivih elektronskih i električnih komponenata, kao što su vodljivost i otpornost.

 

VCI EMITERI

VCI emiteri za dugoročnu zaštitu od korozije

VCI emiteri su projektirani za zaštitu od korozije metalnih komponenti i dijelova u zatvorenim i ne-ventiliranim šupljinama i kutijama. VCI emiteri emitiraju hlapive inhibitore korozije koji stvaraju na metalnoj površini nevidljivi molekularni sloj.

VCI emitere imamo u malim prozračnim vrećicama, spužvi ili plastici kroz koje se inhibitor korozije polako oslobađa. Ona pruža dugotrajnu zaštitu od korozije čak i u prisutnosti vlage.

 

VCI STRECH FILM

Formuliran za zaštitu crnih i obojenih metala protiv korozije. VCI rastezljiva folija štiti metale djelovanjem para VCI-aktivne tvari i kontaktnim djelovanjem inhibitora. VCI-aktivne tvari hlape i adsorbiraju se na svim dijelovima površine metala dopiru i do svakog dijela pakiranja, uključujući i sve nepristupačne šupljine. Pored zaštite od korozije hlapivim inhibitorima, proizvod ima svojstvo adsorbcije vlage unutar pakiranja.

 

SILIKA GEL

Jedan je od najširih proizvoda za adsorpciju vlage s velikim brojem primjena. Silika gel je inertan, bez mirisa, netoksičan i nije korozivan. Velika unutarnja površina pora omogućuje adsorpciju vlage do cca. 36% vlastite težine. Dostupan je kao bijeli ili indikatorski gel.